Odontología general

Odontologia general

En Mèdic Dental Tàpia Chacón realitzem un diagnòstic, tractament i prevenim les malalties de l’aparell estomatognático, que inclou les dents, el periodonto o geniva, l’articulació temporomandibular i el sistema neuromuscular.

Mireia Chacón

Medicina oral

Medicina oral

És l’especialitat que diagnostica, tracta i controla les lesions que poden aparèixer en la teva boca. La cavitat bucal és l’entrada a l’organisme, en moltes ocasions, de malalties sistémicas que es manifesten primerament en la boca.

Implantología

Implantología

És la disciplina que va de la mà amb la cirurgia, la rehabilitació i l’estètica dental. Un implant dental és tan senzill com un petit cargol de titani biocompatible que s’uneix a l’os osteointengrándose, formant el que seria la nova arrel de la dent. És l’alternativa més eficaç per reemplaçar les teves peces perdudes, sent una solució fiable i duradora. Podent rehabilitar-se una dent, més d’una dent o fins a un maxil·lar sencer. És una tècnica molt predictible i senzilla de realitzar. És un tractament viable per a la gran majoria de la població. En Mèdic Dental Tàpia Chacón treballem amb implants Straumann, el fabricant d’implants dentals número u al món, amb presència en més de 70 paises.

Implants STRAUMANN

Odontopediatría

Odontopediatría

És la disciplina dedicada a la cura dels més petits de casa, ensenyant-los a utilitzar les tècniques d’higiene correctament, identifiquem qualsevol anomalia en el creixement de les dents i els ossos per poder fer un tractament primerenc i així aconseguir un millor resultat. La principal diferència entre l’odontologia habitual i la odontopediatría en el tractament de càries és la presència de dents temporals o de llet en els nens la qual cosa fa que el tractament canviï, de manera que les lesions ocorregudes en la dentició temporal es tractaran d’una manera menys conservadora, per evitar que, en el pitjor dels casos, es pogués donar un tractament insuficient a una dent temporal que després repercutiria en el seu successor.

Blanqueamiento

Blanquejament

És la tècnica odontológica que consisteix a aclarir la tonalitat de les teves dents, mitjançant la utilització de tècniques i productes que no danyen ni perjudiquen la salut de les teves dents i genives. Una manera efectiva i indolora d’aconseguir que les teves dents llueixin amb un color més clar i natural, sense necessitat de danyar la superfície de la dent. T’assessorem quin és el millor procediment per a tu: per realitzar-ho a casa o en la nostra consulta. Disseny del somriure-Estètic dental Millorem el teu somriure perfeccionant-la…retornant-li l’harmonia i l’atractiu, a través del disseny del somriure, utilitzant tractaments mínimament invasius. Entre els serveis estètics que realitzem els més destacats són el blanqueamiento dental, corones de porcelona o zirconio sense metall i les carillas de porcellana o composite.

Prótesis dental

Pròtesi dental i ATM

És la disciplina que guia la majoria de tractaments per a la reposició de peces dentals. Aquesta especialitat fusiona l’estètica dental amb la funció, per restablir la bona salut oral. Existeixen moltes tècniques per retornar les dents perdudes ja sigui d’una manera fixa a través d’implants dentals o ponts fixos o de manera removibles amb esquelètics o pròtesis acríliques. És la rehabilitació de la boca, utilitzant mètodes diagnòstics d’avantguarda aplicats individualment a cada pacient, podent arribar a simular el final del tractament abans de començar a realitzar-ho i així retornar-te la confiança i la comoditat al moment de les masticació i en la teva vida social.

La ATM és l’articulació temporo-mandibular. Els trastorns dels músculs i l’articulació són problemes que afecten a les articulacions i músculs de la masticació que connecten la mandíbula al crani. Molts símptomes relacionats amb la ATM són causats per efectes de l’estrès físic sobre les estructures al voltant de l’articulació.

Cirugía oral

Cirurgia oral

És la disciplina encarregada de la prevenció, estudi, diagnòstic, tractament i rehabilitació de la patologia de la boca, cara i territori crani facial. És una especialitat que va unida tant amb la implantología, amb la periodoncia i amb la medicina bucal.

Ortodoncia

Ortodòncia

És la disciplina que estudia, planifica i corregeix la posició de les teves dents ja siguis un nen, adolescent o un adult. En l’actualitat existeixen múltiples tècniques d’ortodòncia. Des d’ortodòncia invisible, ortodòncia estètica i ortodòncies convencionals (metàl·lics) per aconseguir una major estètica dental, millorar la funció i així ajudar-te a somriure sense complexos. En Mèdic Dental Tàpia Chacón t’explicarem de manera completa i personal en què consisteix el teu tractament per aconseguir així un somriure ideal tant estètica i funcional.

Ortodòncia DAMON