Medicina

Medicina

Formació en Nutrició Esportiva Physioperf amb atenció al pacient mitjançant un estudi personalitzat fisiomorfológico i la combinació de dieta ajustada a necessitats i complementació específica amb el suport de marques: Nutrisport i Powergym. Des octubre 2015 col·laboro amb el Programa d’Excel·lència Educativa i Esportiva de l’Ajuntament de Cervelló per al consell dietètic / nutrició esportiva de l’esquiadora alpina de 14 anys Anna Borràs Solsona.

Javier Tapia

Especialitats en medicina

Hipertensió, Diabetis Mellitus tipus 2, Alteració del Metabolisme del Colesterol, Sobrepès (desenvolupament de la dieta proteïnada Pronokal / Lignaform (Therasciencie) des de 2007), Deshabituació Tabàquica
Les nostres especialitats
Odontologia

En Mèdic Dental Tapia Chacón vam realitzar un diagnòstic, tractament i prevenció de les malalties de l’aparell estomatognàtic, que inclou les dents, el periodonci o geniva, l’articulació temporomandibular i el sistema neuromuscular.

Mireia Chacón

Tractaments

Odontologia, Implantologia, Odontopediatria, Blanquejament, Cirugia, Pròtesi
Els nostres tractaments

Podologo

 

Podòleg

La gent gran requereixe una especial atenció per les seves complicacions pròpies de l’edat. En el nostre centre troben alleujament a les seves malalties, tant en problemes d’ungles i calls, com en alteracions de l’estàtica i dinàmica. Ens arriben moltes senyores amb dolor a la planta fruit de l’edat i el desgast, i necessiten amortiment per als seus ossos de l’avantpeu. Un altre cas molt freqüent en persones grans són les ungles molt gruixudes, que tenen fàcil solució, i per descomptat, sense dolor.

Núria Giráldez

Tractaments

Quiropodologia, Peu diabètic i peu de risc, Estudi de la petjada, Cura a l’esportista, Ortopodologia, Cirurgia

Veure especialitats
Depilacion

Depilació

El mètode de treball que seguim per a qualsevol zona a tractar és l’aplicació de cera calenta de baixa fusió de xocolata, que ajuda amb la seva temperatura a dilatar el porus i al fet que el pèl s’extregui amb més facilitat. Es tracta d’una tècnica respectuosa amb la pell, que esgota l’extracció del pèl i aporta relaxació a la zona tractada. La cera és totalment sol ús després del tractament.

Tractaments

Fotodepilació: depilació làser i depilació APL
Tractaments