El nostre equip de professionals. Grans experts al teu servei.

Javier Tapia

Javier Tapia

Medicina

Col. 33621 COMB

Especialista en Medicina Familiar i Comunitària ha desenvolupat la seva activitat professional com a metge d’Atenció Primària des de juliol de 2002 en diferents localitats del Baix Llobregat Litoral amb especial interès en el tractament de la Síndrome Metabòlic. Emergenciólogo en Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a la Unitat de Suport Vital Avançat VIR 7501 de Regió Metropolitana Sud Barcelona ubicat a Hospital Baix Llobregat Moisès Broggi / St Vicenç dels Horts.

Medicina familiar

Mireia Chacón

Mireia Chacón

Odontologia

Col. 3273 COEC

Odontòloga general amb desenvolupament d’activitat des de 1998 en àmbit d’Atenció Primària (ABS Collblanc de l’Hospitalet de Llobregat (juny 2003 fins al gener 2007), CAP Corbera (des de gener de 2007 fins a l’actualitat) i en àmbit privat en diverses consultes de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat. Odontopediatra en CAP St. Feliu de Llobregat (des de gener de 2013 fins a l’actualitat).

Odontòloga

Marta Torrents

Marta Torrents

Higienista

Col. 661 HIADE

Auxiliar i higienista dental. Auxiliar de clínica amb experiència en centres de rehabilitació. Experiència sobrada en el sector i en el municipi

Higiene dental

Nuria Giráldez

Nuria Giráldez

Podologia

Diplomada en Podologia per la Universitat de Barcelona. Col. 1.439

Curs de Cirigía del Peu de la U. Podiátrica de Nova York. Curs de dermatoscòpia per Departament IDIBAPS.

Podòloga